Hire me

Who the f#@k is Benjamin?

Over Benjamin

28 apr 2016

hi folks!

Leuk dat je mij even opzoekt! Mijn naam is Benjamin Buurman en op mijn website vindt je van alles. Allerlei artwork, social content maar ook muzieklijstjes en radiouitzendingen. Ik maak graag: toffe communities, effectieve marketing-campagnes, relevante content, scherpe inhakers en briljante doorstarts op de radio. Ik presteer het beste met een Apple, loop harder op stappers van Floris en heb soms gewoon goede muziek op de voorgrond nodig. Je treft mij op een marketing- en communicatieafdeling, in een studio of wandelend met mijn hond Spike. Ik ben, wat ze in New York noemen, een Slash-artist. Dat is iemand die allerlei (kunst)disciplines beoefent. Ik fotografeer, film, ben vormgever, art director en deejay. Ik ben full-time creatief, dat maakt mijn dag!

– Benjamin

Benjamin in 140 tekensbenjamin in 140tekens

Ik kom uit het jaar van
Sharbat_Gula_on_National_Geographic_cover

Dit was toen de alarmschijf

Ik ben actief lid van
D66_landelijk_small

 Mijn mobiele revolutie

Mobiele_telefoons

Dit zijn tweets die ik leuk vind


In deze auto rijd ik

Volvo V50 D 2.0

 

 En op deze fiets fiets ik.

Dit is mijn Facebookpagina

Highlights van Benjamin

[button color=”black” size=”normal” rel=”follow” openin=”self” url=”https://www.benjaminbuurman.nl/milestones/”]Milestones[/button]

 

Zo klinkt Benjamin op de radio


Geef een reactie

Contact with Me
[contact-form-7 404 "Not Found"]